Camillas Hälsohörna

Svensk Klassisk Massage                                                   
Den svenska klassiska massagen är känd över hela världen. Massagemetoden går att göra helt individanpassad beroende på vad just du behöver, från avslappningsmassage till djupgående behandlande massage. Massagen löser upp spänningar i musklerna, ökar ledernas rörlighet och sätter igång hela vårt system. Vid massage frisätts också oxytocin som är vårt lugn och ro hormon.                                  

Hot Stone Massage
Hot Stone är en helt underbar massageform då den ger en avslappnande känsla som inte går att beskriva i ord utan måste upplevas. Genom att massera med de varma lavastenarna får du både värme och avslappning till dina muskler, vilket påverkar hela din kropp positivt.

Reiki Healing
Är överföring av energier genom handpåläggningar. Hur du känner det när du får healing är svårt att förklara eftersom vi alla är olika och upplever olika saker. Därför rekommenderar jag att prova på och uppleva själv.

Coachning
Finns inom ämnena livsstil, kost, avslappning och friskvård. Dessa ämnen hänger samman, vilket innebär att om du fokuserar på ett ämne så kommer oftast något annat ämne också in. Här kan du välja att vi kollar hela din livsstil eller att vi bryter ner och fokuserar på ett av ämnena. Tillsammans ser vi över dina nuvarande vanor och dina önskemål. Utifrån detta lägger vi sen upp en plan som passar just dig.

Yoga
Yoga är så mycket mer är bara yogaställningar (asanas) yogan handlar i grunden om att stilla sinne, släppa egot och förena kroppen med själen.
Yogaställningarna hjälper oss att komma djupare men det är inte de som är de viktigaste. Vad hjälper det att du har ett snyggt skal (kroppen) på utsidan när din själ på insidan är trasig??? För med endast asanas träning år ut och år in får du en snygg kropp men som sagt om själen är trasig och den inte strålar vad hjälper då det med en snygg kropp?
Så vi jobbar inifrån och ut med en hel själ kan du stråla och vilket skal som helst blir då vackert.
Med hjälp av andningen, asanas och meditation flödar vi genom passen.
För att det ska finnas något för alla har vi valt att inrikta oss lite olika på yoga klasserna men på alla klasserna kommer fokus att ligga på att stilla sinnet, släppa egot och förena kroppen med själen.

Yogans effekter,
Yogan öppnar upp blockeringar både fysiskt och mentalt i kroppen, vilket gör att energin kan flöda fritt. Den hjälper oss komma ner i stress och påverkar alla våra inre organ. Yogan bygger styrka inifrån och ut vilket gör att den är bra även för våra fysiska besvär som ryggproblem, sömnsvårigheter med mera.

Föreläsningar
Föreläsningar kommer att hållas med jämna mellanrum på Camillas Hälsohörna. Dessa går också att boka till arbetsplatser, föreningar med mera. Alternativ på föreläsningar kommer inom kort. Datum, tid och priser för föreläsningar på Camillas Hälsohörna kommer att publiceras synligt här på hemsidan.
För övriga bokningar ring för mer info.